Kim Møller

12 mål i træk ændrede bundkamp

DHG Odense var på sikker vinderkurs, men så gik alt galt.

Det er ufattelig tæt i bunden af kvindernes 1.division. Lyngby HK ligger nummer 9, og dermed uden for nedrykningspladserne med 19 point. De næste 3 hold har alle 17 point. Nederst af de 3 ligger DHG Odense til direkte nedrykning.

I weekenden spillede DHG Odense mod EH Ålborg, der før kampen havde 19 point, så det var en meget vigtig kamp for begge hold, og især for DHG der kunne spille sig over stregen.

Det gik også rigtigt godt for fynboerne, der gik til pause med en 16-11 føring og 3 minutter efter pausen stod der 18-13, men så gik det galt. En scoringspause på 17 minutter indsneg sig og værre endnu, EH Ålborg scorede hele 12 mål i perioden og stillingen 10 minutter før tid var således 18-25. Kampen sluttede 24-28.

- Vi var grædefærdige. Den var hård. Vi var så kede af det. Vi havde styr på dem i første halvleg, men vi var nemme at slå ud, da vi fik modgang. Her bagefter tænker jeg, om vi skulle have gjort noget anderledes, siger DHG-træner Lene Borg Jepsen til Sport Fyn.

DHG Odense: Kathrine Kubicki 5, Nanna Weber 4, Ditte Bach Anderwen 4, Mie Strandby Jul 3, Mette Kryger 3, Sofie Duedal Lundsgaard 2, Katrine Nielsen 2, Maria Thingholm 1

EH Aalborg: Emma Steffin 8, Line Berggren Larsen 5, Kristina Bille 5, Kathrine Laigaard Skals 4, Laura Nørgaard Blushøj 2, Mirja Lyngsø Jensen 1, Mathilde Selmar 1, Maria Helleup Olsen 1, Caroline Mose 1

[caption id="attachment_41061" align="alignnone" width="505"] DHG Odense. Kamp i 1. Division mellem Bjerringbro FH og DHG Odense i Bjerringbro Idrætspark, Bjerringbro, Danmark, den 4.02.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.[/caption]