Esben

Pearl bedre end det seneste halvandet år

Når HC Odense i dag gæster SK Aarhus ser det bedre ud end længe på skadesfronten og flere spillere er ved at finde formen, træner Flemming Larsen siger følgende til Fyens Stiftstidende:

"Jeg har på det seneste set Pearl van der Wissel spille noget af det bedste i det seneste halvandet år. Louise Kristensen er ved at finde niveau, og det er Nanna Willumsen også, Siri Seglem er 100 procent efter sin skade, mens Maria og Sarah skal spille sig i form efter deres skader. Men de er med og leverer"

Der fremgår også at HC Odense ikke trænede i går men kun havde taktik møde. Uden at undertegnede skal påstå at vide mere end de kompetente folk i HC Odense om skadesforebyggelse og hvad der ellers er fornuftigt at gøre inden en kamp, så kunne det evt. være en ide at kigge med NFL.

Her revolutionrede Philadelphia Eagles træningen og ikke mindst rutinerne op til kampe, ved blandt andet at træne relativt hårdt dagen inden kampene. Det har delvist været en succes og flere hold har kopieret det, uden at man helt kan slippe for skader i den sportsgren.

Philadelphia Eagles byggede blandt andet det koncept på at det har været en stor succes i australsk sport, så man kan altså finde inspiration i andre sportsgrene.

Men det er ikke noget vi skal gå dybere ned i, der ligger en masse forskning og ekspert bag og man kan finde en masse om det rundt omkring på nettet, hvis det skulle have interesse.

[caption id="attachment_10977" align="alignleft" width="510"]Seglem er ved at være klar igen for HC Odense  Foto: Søren Tidemann Seglem er ved at være klar igen for HC Odense Foto: Søren Tidemann[/caption]

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER