Verner Sørensen

2 div. Der findes håndbold guder

untitledI guder hvor var det dejligt.

Søndag middag gæstede HH90 Silkeborg Voel Kfum i Voel hallen.

Hjemmeholdet skulle bruge 2 points for at bevare håbet om nok en sæson i 2 div. for damer.

Og lad mig slå det fast med det samme. Juhu vi lever stadig i Silkeborg Voel. Vi skal stadig præstere godt i de 2 sidste kampe for at være sikker, men med weekendens sejer, ja så ser det godt ud endnu.

HH90 kommer faktisk godt fra start i første halvleg, men Voel pigerne gav ikke op, de kæmper som besatte for at følge med. Der gik godt 23 min. så har Voel fået fat i HH90. Stillingen var da 9 - 8. De sidste 7 min. brugte Voel til at udbygge forspringet så at der ved pausen stod 13 - 9.

Anden halvleg startede Voel med fuld fart, HH90 blev løbet over. Når det ikke lykkes for HH 90 at score, ja så kørte Voel toget med 160 km. I kontra fasen. HH90 skal have kredit for at forsøge, men Voel havde lukket forsvaret helt tæt. Og når HH 90 kom igennem ja så stod Voels målkvinde næste perfekt hele kampen igennem. Stærkt forsvar + stærkt målmands arbejde og godt angreb gav Silkeborg Voel en rigtig tiltrængt sejer på 29 - 19.

Super hold indsats, kanon forsvar, suverænt arbejde i målet og troen på at i angrebet ja der lykkes det. Det er svært at få armene ned når, Sandra, Camilla, Stine, Malene, Kathrine og Pernille levere vare på så flot en måde i forsvaret. Læg dertil Juliane, Laura, Sofie, Mathilde og Nivi i angrebet, tja så mangler vi vist kun en, men hun kommer. For dagens 2 Voel spillere skal nævnes for deres super duper indsats. I angrebet Pernille Lauersen og i målet Rina Lorentzen med bla. 2 straffe redninger.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Pernille Lauersen 8, Laura Poulsen, Juliane Ostenfeld 4, Malene Gandrup, Kathrine Mikkelsen 3, Sandra Tanski, Camilla Reinholt, Stine Aaen 2, Sofie La Cour 1 + 21 redninger af Rina Lorentzen.

Vurdering af hal: 4*(hyggelig, brugbar med speak)

Vurdering af dommere: 3*↑(havde styr på kampen)

Vurdering af publikum: 4* (god positiv stemning der forplantede sig til banen)

Men ned med armene, for på søndag kommer der nok en kamp der kan give nok en sæson i 2 div. eller gøre denne sæson til en fiasko. Jeg venter spændt og håber på det bedste for Silkeborg Voel Kfum.

Hvis der findes håndbold guder, så tak. Gi pigerne chancen for nok en lærerig sæson i 2 div.