Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Lokal spiller på kontrakt i Randers HH

For ca. 8 år siden forulykkede en bus med Mathias Broløs og sine holdkammerater fra ungdomslandsholdet. Mathias brækkede ved uheldet 2 nakkehvirvler og satte hans håndboldkarriere på stand by.

En masse års fight og genoptræning er nu blevet honoreret med en ligakontrakt for Randers HH -   "Det er jo en forløsning. Det er stort at opnå noget, man har kæmpet så hårdt for, og jeg er lidt stolt af mig selv", citat: www.randershh.dk.

Den 24-årige og næsten 2 meter højre venstre back Mathias Broløs, bliver af sportschef Peter Hansen vurderet som en kommende forsvarsgeneral for Randers HH. Peter Hansen er da også meget tilfreds med at skrive kontrakt med en hjemlig spiller.

Mathias Broløs har lagt fortiden og modgangen bag sig og har rettet sin opmærksomhed mod fremtiden. En fremtid som han håber kan give ham en varig rolle på holdet - "Jeg kan mærke, jeg får større tillid fra træneren, så nu går jeg efter så meget spilletid som muligt og næste mål må så være at komme ind og blive kampafgørende." - citat: www.randershh.dk .

Randers-HH

 

Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER