Stine

Jakob Andreasen: "Vi vinder nok ikke med ti igen"

I aften kan håndboldpigerne fra Silkeborg-Voel sikre sig den slutspilsplads, som de længe har kæmpet for. I aftenens kamp møder de Odense Håndbold, som de højest overraskende slog med ti mål på modstanderens hjemmebane sidst. Cheftræner for midtjyderne, Jakob Andreasen, regner ikke med, at holdet får så stor en sejr i aftenens kamp. Han udtaler til klubbens hjemmeside forud for kampen:

"Jeg regner ikke med, at vi vinder med ti mål igen i dag, men kan vi spille op til det niveau, vi har set i størstedelen af kampene siden nytår, så er det heller ikke helt umuligt at udnytte hjemmebanefordelen og vinde kampen."

Cheftræneren påpeger, at mange spillere er godt kørende for tiden. Han nævner bl.a. højrefløjen Louise Lyksborg og de to målmænd Stephanie Andersen og Stine Bonde. Han siger:

"Louise Lyksborg har imponeret siden årsskiftet og er den mest scorende højrefløj i ligaen i 2017 med 34 mål på ni kampe. Derudover er hun en utrolig vigtig spiller for os defensivt, hvor hun er god til at drille modstanderne og erobre deres bolde. Også vores to målvogtere har haft sin del af ansvaret i vores seneste mange sejre, hvor både Stephanie Andersen og Stine Bonde ofte gør det til en fornøjelse for markspillerne at dække godt op."

Jakob Andreasen påpeger, at de på holdet arbejder på at komme godt fra start, selvom de i de sidste par kampe har vist, at det er i 2. halvleg, at kampene bliver afgjort.

Kampen mellem Silkeborg-Voel og Odense Håndbold fløjtes op kl. 18.30.
[caption id="attachment_36464" align="alignnone" width="300"] Louise Lyksborg (#19), Silkeborg-Voel. Kamp i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Silkeborg-Voel KFUM og Skanderborg Håndbold Damer i Jysk Arena, Silkeborg, Danmark, den 9.11.2016. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.[/caption]


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER