Benjamin

5 dyre minutter

Fra BSV`s hjemmeside:

Bjerringbro-Silkeborg spillede i aftes træningskamp på udebane mod SønderjyskE. Ørnene kom fra en rigtig god kamp mod Flensborg, men det var lidt svært at se i først halvleg.Midtjyderne kom lidt skævt ud til første halvleg, og spillede ikke godt i starten af kampen, men efterhånden blev spillet bedre. Efter tyve minutter blev Ørnene imidlertid ramt af noget så sjældent som en 4 dobbelt 2 minutters udvisning. Det blev en kaotisk periode, hvor tingene ikke lige gik midtjydernes vej. Sidst i halvlegen fik man dog samlet op, men gik alligevel til pause med stilling 17-12 i sønderjydernes favør.

Det blev en halvleg, hvor Theis Baagøe igen satte streg under sin øjeblikkelige gode form, der blev omsat i nogle kanonkugler, som sønderjydernes målmand ikke kunne gøre noget ved.

Anden halvleg
Anden halvleg blev spillet bedre. De første 25 minutter så godt ud for Ørnenes vedkommende. Man kom hurtigt op på siden af SønderjyskE, og indtil 5 minutter før tid, så det helt lige ud.

I denne halvleg kom forsvaret til at se godt ud, og især så erfarne Dane Sijan rigtig godt ud. Han virker skarp op til sæsonstarten, og kan igen i år blive en vigtig brik i samarbejdet med Jannick Green. Desuden blev der kørt gode kontraangreb. I angrebet fik Rasmus Nielsen lavet nogle gode mål, men ellers var det i denne del af banen kampen blev tabt. I de sidste 5 minutter blev der begået for mange fejl, og det gjorde, at kampen blev tabt. Slutresultat 27-25.

Næste opgave for Ørnene bliver næste weekend, hvor man tager til Grundfos Cup i Ungarn.