Esben

Ajax debut til Szilvia Lazar

Fra Ajax:
Logo_Ajax_96x901AJAX KØBENHAVN – TARM-FOERSUM GF 33-22 (16-10)

Sæsonens tredje kamp gav sæsonens tredje sejr og endda en meget stor og meget sikker sejr på 33-22 (16-10) til Ajax København over Tarm-Foersum efter en kamp, hvor fysik, rutine og speed som forudsagt blev de afgørende faktorer.

Ajax startede som lyn og torden og der gik vel kun ca. 5 minutter før det stod 5-1, og det var tid til en Tarm TTO. Efter timeouten blev det lidt mere jævnt både styrke- og spillemæssigt, og Tarm fik sneget sig op på -2 (11-9), før der blev sat fuld speed på Ajax holdet. De sidste minutter gav en 16-10 føring, som kunne have været min. 2 mål større efter et par fine afslutninger, som gik stolpe ud.

Efter pausen holdt Ajax tempoet et godt stykke hen af vejen. God opdækning gav gode kontrachancer og mange scoringer, og tingene toppede ved 32-16 til Ajax. Herfra blev farten sat lidt ned, der blev byttet meget rundt, og det gav Tarm muligheden for at få det til at se lidt pænere ud - hvilket man fornuftigvis gjorde. Det endte med en 11 måls sejr - lidt i underkanten, men det er svært at være rigtig utilfreds, når man vinder stort.

(Næsten) hele Ajax holdet var på banen, og alle bød ind - godt at se. Der var debut til Szilvia Lazar, vores nye ungarske spiller, som gjorde det fornuftigt. Regitze Madsen fik vist, at hun bliver en fantastisk keeper. Stine Frandsen laver dagens flotteste Ajax kasse midt i 1. halvleg og er som sædvanlige det solide anker forsvarsmæssigt, Stine Krag spiller i et tempo, som bringer vores modstandere faretruende tæt på at måtte nødbremse, Cecilie Johansen spiller en superkamp, hvor hun fik drevet indtil flere Tarm spillere til vanvid. Kampen spiller blev Christina Wildbork, som med 10 kasser og mange andre fine aktioner leverede sin bedste præstation i Ajax trøjen. Flot kamp, Wildbork.

Nu glæder vi os til en ny uge, hvor vi kan lægge et lag eller to mere på i træningslokalet og derigennem både give spillerne noget individuelt og samtidigt gøre holdet til en endnu bedre enhed.

Søndag sidst på eftermiddagen (kl 1700) står vi knipskarpe og klar i Dalumhallen til kamp mod DHG. Kig forbi og bak op. Vi glæder os allerede.