Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Anders Kragh Martinusen: "Det er virkelig irriterende at stå her uden point"

Århus Håndbold led et smerteligt nederlag, da de på udebane i JYSK Arena måtte se sig slået i sidste minut mod Bjerringbro-Silkeborg.

De to mandskaber var meget lige i første halvleg og de kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring til hjemmeholdet på 17-16.

I anden halvleg havde holdene en halvleg hver, hvor de var i teten - og det endte med en dramatisk afslutning, hvor det afgørende mål blev scoret af hjemmeholdets bagspiller Jacob Lassen, til slutstillingen 30-29.

Se kampen i tal HER

"Et point kunne have været super lækkert i dag, men som kampen udformede sig, synes jeg godt, at vi kunne have fortjent det ene eller begge faktisk. Det er virkelig irriterende at stå her uden point fra en kamp, hvor vi havde fornemmelsen af, at vi kunne komme herfra med noget.", siger Anders Kragh Martinusen til Århus Stiftstidende.

Århus Håndbold ligger med nederlaget på en tiendeplads i 888Ligaen, hvor der resterer tre spillerunder. Holdet fra den jyske hovedstad har tre point op til den sidste af de otte slutspilsgivende pladser.