Andrea West - 8 mål i sin seniordebut

Dette indlæg er skrevet af en klubskribent på Europamester.dk

Forrygende flot og festligt håndbold sikrede Silkeborg Voel sejren i 2 div.

Holdet gav de 2 fødselarer Kathrine Mikkelsen i går og Nikoline Jeppesen i dag en fantastisk håndbold gave, ved at besejre Odder Håndbold (OH) i aftens opgør i Voel hallen.

Men først kampens dramatiske oplevelse. Ja den indtraf faktisk før end kampen blev sat i gang. Den ene dommer havde glemt at møde op, men med en hurtig telefon opringning lykkes det at skaffe en nye dommer til aftens opgør.

Der stod Silkeborg Voel på næsten hele første halvleg. De kom godt fra start og førte med 4 - 1 efter få min. OH halsede bagefter i de første 26 min. før end det lykkes dem at udligne, men det var alligevel Voel der førte 16 - 15 ved pausen.

Anden halvleg var næsten samme historie, Voel føre med 3 mål i store dele af kampen. Dog lykkes det en enkelt gang for OH at tage føringen med et enkelt mål. Det var da Voel fik en 2 min. udvisning, i en kamp der er så tæt som denne kan en enkelt udvisning være kampafgørende. Men den spinkle føring blev hurtigt hentet igen af Voel da de blev fuldtallige. Mod slutningen af kampen satte OH dampen op i deres angreb, men det lykkes Voels forsvar at lukke ned for deres forsøg. I de døende minutter viste Voel spillerne overskud og kørte sejren hjem til taktfaste klapsalver fra de fremmødte Voligans. Efter de 60 min. stod der 32 - 30 på mål tavlen hvilket var et ganske fortjent resultat set over hele kampen.

Ros til dommerne, de dømte en fejlfri kamp, tak for det de herre.

Tja hvor skal jeg næsten begynde. Når en kamp som denne vindes skal man huske at rose træner og holdleder for deres arbejde, de bliver sjældent nævnt for meget af deres arbejde foregår før kampen. Benny og Kurt i har igen gjort et fantastisk stykke arbejde med pigerne. Jeg vil starte med ar rose holdet for deres forsvars indstilling, der blev kæmpet fantastisk flot og i retur løbet blev der virkeligt løbet hjem. Der er et par spillere der nok er lidt skuffede pga. manglende spilletid. Det forstår jeg fuldt ud, når det er sagt så må jeg også bare nævne at med det spil der blev leveret i aften. Så skal der virkelig vises noget til træning for at komme på banen i kamp. Jeg vil også rose holdet for deres fantastiske taktiske indstilling i angrebet. Der blev spille med overblik, hurtighed og klogskab når det var nødvendigt. Dagens spiller, ja den er sku mega svær for hvad er vigtigst i en kamp som denne ?. Laura 16 redninger, Claudi 2 på 2,Strunges 2 mål og 4 straffe + en fantastisk forsvars indsats, Sølvstens 5 mål, Dalmoses 8 mål, Mikkels mål og 13 assist, Nikos kæmpe forsvars indsats og 4 mål, Andreas 8 mål eller Kroghs 2 på 2. Bedøm selv. Jeg vælger den bedste løsning i mine øjne. Holdet kæmpede fantastisk for hinanden og for de 2 points, de skal alle have titlen som kampens spiller. Der var da for resten debut i de voksnes rækker til Andrea West og hvilken en, velkommen Andrea på 2 div.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af:  Andrea West 8, Cecilie Dalmose 8 (4), Sara Sølvsten 5, Nikoline Jeppesen 4, Signe Krogh, Mathilde Strunge og Malene Claudi 2 og Kathrine Mikkelsen 1 + 16 Redninger af Laura Rasmussen

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 5* (de gjorde det de skulle uden fejl)

Vurdering af publikum: 6* (fantastisk flot indsats af de fremmødte Voligans, jeg er fuld af respekt)