Håndbold Nyheder

Anfører forlænger med Randers Herre Håndbold

Pressemeddelelse:

Anfører forlænger med Randers Herre Håndbold

Rasmus Mølgaard har stor tro på projektet Randers HH.

Det er endnu et stærkt signal til omverdenen om ambitionerne i Randers Herre Håndbold, at klubben nu forlænger kontrakten med stregspiller, anfører og frontkæmper Rasmus Mølgaard. – Rasmus har stor betydning for holdet, han har en god indstilling og er en spiller der giver sig fuldt og det er noget jeg kan lide og det er ikke mindst noget publikum kan lide, siger den kommende Randers HH-træner Jan Paulsen, der glæder sig over at holdets anfører vil fighte videre i Randers.

Trækker et stort læs
– En anfører samler holdet og hjælper medspillerne og det er vigtigt at Rasmus fortsætter i den grønne trøje. Han trækker et stort læs og er en rigtig arbejdsmand som knokler for holdet og de spillere er der altid brug for siger Jan Paulsen. Han understreger at Rasmus Mølgaard, i lighed med mange af holdkammeraterne, stadig er i gang med sin første sæson som ligaspiller og han ser frem til at arbejde videre med den stærke stregspiller. – Man lærer sindssygt meget i sin første sæson i Ligaen og nu er det mit job at udvikle Rasmus videre som en stærk ligaspiller, sige Jan Paulsen.

Klubmand
Rasmus Mølgaard har været i Randers Herre Håndbold siden 2014 og føler sig godt tilpas i klubben. – Efter tre et halvt år er man jo lidt en klubmand. Jeg føler mig værdsat, jeg er glad for den tillid jeg får her og jeg føler også jeg skal give noget tilbage til klubben, siger stregspilleren, der ikke er bange for at blive selv om det skulle ende med nedrykning i denne sæson. – Om det er Liga eller 1. division har egentlig ikke været tungen på vægtskålen. Det er mere hele projektet og jeg synes også det bliver spændende med Jan som træner, siger Rasmus Mølgaard.

Han er holdets store forsvarsgeneral og det passer ham fint, men han håber også at kunne vise sine angrebsevner endnu til næste sæson. – Jeg er glad for at dække op og jeg kan godt lide at have et stort ansvar som anfører på holdet men jeg kunne godt tænke mig noget mere angrebsspil og det er da også noget af det jeg har snakket med Jan om, slutter Rasmus Mølgaard.