Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bangshøi: "Super lækkert og virkelig dejligt med en sejr"

Efter fem nederlag i træk lykkedes det endelig Jesper Bangshøi og hans mandskab fra Bjerringbro FH, at gå fra banen som vinder.

Der var tale om en yderst vigtig kamp, da Bjerringbro FH tog i mod DHG Odense i Bjerringbro Idrætspark.
Hjemmeholdet kunne løbe med sejren på 24-19 efter en pauseføring på 11-8 og fik dermed to vigtige point på kontoen.

Med sejren ligger de to hold á point, men med sejren på 24-19 er Bjerringbro FH bedst indbyrdes og det kan være ufattelig vigtigt i sidste ende. I det omvendte opgør vandt DHG Odense med 24-20, den 23. oktober.

"Super lækkert og virkelig dejligt med en sejr. Pigerne var enormt glade efter kampen. Det var fedt at komme på tavlen igen efter en lidt træls periode. Vi spillede 60 gode minutter i stedet for 30 eller 50 og det er lidt det der har været problemet de sidste par kampe, så det var fedt at det lykkedes. Vi havde god følelse ved pausen, men manglede lige det sidste, da vi havde brændt nogle kæmpe chancer i løbet af halvlegen. Vi havde succes med 7 mod 6 denne gang, så en god fornemmelse at få det i gang igen. Derudover havde pigerne en super god indstilling inden og under kampen, så det er endnu et skridt i den rigtige retning.", siger Jesper Bangshøi til klubbens hjemmeside.