Håndbold Nyheder

Birkefeldt forlænger med TTH Holstebro

TTH Holstebro har ifølge Dagbladet Holstebro forlænget kontrakten med højrebacken Simon Birkefeldt. Udover er fløjtalenterne Emil Sidelmann og Jeppe Hauskovs kontrakter også forlænget. 

Intet er endnu bekræftet, men alt tyder på at Simon Birkefeldt forlænger kontrakten med sidste sæson sølvvindere. Begge parter har været meldt interesserede i at forlænge aftalen, men grundet økonomiske udfordring i TTH Holstebro har en aftale endnu ikke været faldet på plads. Men alt tyder nu på, at Simon Birkefeldt forlænger med klubben.

Samtidig er klubbens unge venstrefløj Emil Sidelmann blevet tilbudt kontraktforlængelse, så han også i næste sæson agerer backup for Magnus Bramming. På modsatte fløj er Jeppe Hauskov blevet hentet op fra U18 holdet, så han i den kommende sæson skal vare backup for Kasper Kildelund på højrefløjen.

Udover kontaktforlængelser, har målmand Rasmus Lind valgt at stoppe karrieren efter indeværende sæson. Her er unge Simon Gade hentet tilbage til klubben fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

TTH i finalen ©Photo:A.Stollig