Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Camilla Dalby: "Vi tågede jo rundt"

Randers HK må sande, at de er ude af EHF Cuppen, da de i den rent danske kvartfinale måtte se sig slået af Nykøbing Falster Håndbold med 23-28 (12-13).

Randrusianerne havde et forspring på tre mål, da de i den første kamp i Arena Randers vandt med 27-24.
Dermed skulle Kristina Kristiansen og co. altså vinde med fire mål eller derover, hvis de skulle avancere i turneringen - og det lykkedes på hjemmebanen i Scandlines Arena.

De første 50 minutter var en meget tæt affære, men med ti minutter tilbage af opgøret scorede hjemmeholdet fem mål i træk og det afgjorde reelt kampen.

Randers HK-profilen Camilla Dalby var meget ærgerlig og sagde følgende til Amtsavisen Randers, efter kampen:

"Jeg synes ikke, der er nogen, der spiller godt over 60 minutter i dag. Vi stivnede, da vi kom i modgang. Jeg ved ikke hvorfor. Om det er fordi vi ikke kan få ørenlyd eller hvad. I hvert fald var det ikke godkendt. Vi tågede jo rundt, og gav dem alt for mange lette mål".

[caption id="attachment_40261" align="alignnone" width="505"] Camilla Dalby (#20), Randers HK  Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.[/caption]