Verner Sørensen

Cecilie Dalmose topscorer i bundopgør

Total off-day - grænsende til det pinlige gjorde, at Silkeborg-Voels 2. division damer tabte vigtig bundkamp.

Tirsdag aften var Stjernen fra Odense på besøg i Voel hallen til bundopgør i 2 division.

Voel startede egentligt ganske godt og var foran 4 - 0 førend Stjernen kom på tavlen. Men efter 15 minutters spil fik Stjernen udlignet til 5 - 5 og så tabte Voel pusten. Voel gik totalt i stå og skød dårligere og dårligere, hvilket resulterede i, at der ved pausen stod 7 - 12 til gæsterne.

Straks fra anden halvlegs start blev der angrebet fra Voels side. De kom til mange chancer som de på det skammeligste brændte. Havde Voel udnyttet deres chancer havde de vundet kampen, men nej. Da de 60 minutter var gået, stod der 19 - 25 på tavlen.

Ikke et ondt ord om Stjernens indsats - de vandt fortjent. Voel var bare håbløs ringe i angrebet. Hvor var det trist at se. Chancer var der masser af, men de blev brændt gang på gang. Mit lille håb er, at så ringe kan man ikke spille en gang til. Så der er da håb forude. Jeg håber, at spillerne virkelig ser hinanden i øjnene til næste træning og bliver enige om at nu skal de frem og vise hvad de er lavet af.

Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Cecilie Dalmose 5 (1), Sara Sølvsten 3, Mathilde Strunge, Louise Balle, Helene Calmer og Signe Krogh 2, Pernille Papsø, Kathrine Mikkelsen og Nikoline Jeppesen 1 + 8 redninger af Charlotte Sørensen og 3 af Bente Jeppesen.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 3 *↑ ( de var ganske fortrinlige)

Vurdering af publikum: 4* (aftens absolutte positive oplevelse, en skam at spillerne ikke kunne leve op til jeres støtte)