Verner Sørensen

Dagens Voel spiller var Stine Aaen

For få leverede det de skulle i Silkeborg Voel Kfum store nederlag i 2 div. damer.

Onsdag aften var Voel på besøg i IBF Arena i Ikast for at spille mod Ikast FS 2.

Voel kommer godt fra start og føre med 3 mål før end Ikast vågner. Så overtager Ikast desværre kampen. Havde det ikke været for to 100% redninger af Voels Sara Kececi havde det set værre ud ved pausen end de 11 - 8 som mål tavlen viste.

Ikast starter anden halvleg med bolden og en spiller i undertal. Voel starter anden halvleg med 10 minutters blackout. Tju hej så står der 17 - 9 og kampen er afgjort. Halvlegen bliver en lang ørken vandring mod slut fløjtet og da vi endelig når der til er stillingen 27 - 14

Om det er manglende evner, sammenspil eller træning ved jeg ikke, men trist så det ud fra side linjen. Største delen af de bærende kræfter leverede ikke det de skulle efter min mening. Alt for få scoringer blev det til. Der er noget at arbejde med, men det skal gå stærkt få på søndag skal der spilles i Voel hallen og den kamp skal vindes ellers ser det mega skidt ud for holdet. Skal der være en undskyldning for aftens nederlag så er den at finde i Ikast FS mål. Ja der stod Stephanie Andersen og hun pillede pynten af Voel med 18 redninger. Dagens Voel spiller er i mine øjne Stine Aaen, Aaen score 6 gange, men hun er også en spiller der til det sidste forsøger at holde modet oppe på holdet.

Silkeborg Voel mål blev lavet af: Stine Aaen 6 (2), Signe Georgi, Maj Rytter 2, Trine Knudsen, Christina Truelsen, Kathrine Mikkelsen og Marie Bach 1 og i målet Sara Kececi med 10 redninger

Vurdering af hal: 3* ( god hal, men minus speaker og musik under kampen)

Vurdering af dommere: 3* (godkendt)

Vurdering af publikum: 4* (godt med tilskuere og en enkelt tromme gav liv i hallen)