Kim Møller

Dalmoses TMS faldt sammen på fyn

En af de helt store favoritter til oprykning løb ind i en ordenlig øretæve på fyn.

At det var et forventet bundhold mod et forventet tophold der spillede i Otterup var til at se, men det var svært at se at otterup skal blive bundhold. En god periode af fynboerne, på 10 minutter i 1.halvleg bragte Otterup på 10-6. Føringen holdt pausen ud, hvor der stod 14-11.

I 2.halvleg fik Ringsted reduceret til 17-15, med 22 minutter igen. Herfra diktererde Otterup fuldstændigt og bragte sig på 26-18 med 10 minutter igen. Det hele sluttede med en formidabel hjemmesejr på 32-22 til stor overraskelse for mange.

Kampen i tal:

Otterup HK: Mathias Jensen 7, Thomas Poulsen 6, Mats Gordon Krog 5, Simon Omme 3, Anders Poulsen 3, Frederik Nielsen 2, Jesper Chapion 2, Mathias Hedegaard 2, Daniel Jørgensen 1, Kasper Arvad 1

TMS Ringsted: Mads Dudek 5, Anders Møller 4, Andreas Stryger 3, Nicklas Petersen 2, Rune Ohm 2, Morten Hempel Jensen 2, Claus Møller Jakobsen 2, Sebastian Reimer Thor 1, Aki Egilsnes 1