Kim Møller

Damgaard: Simon Gade spillede sig op

Lemvig-Thyborøn vandt i Fredericia, da østjyderne havde 7 minutters målkrise.

Syv minutter kan afgøre en kamp og det mærkede Fredericia på den hårde måde, da Lemvig-Thyborøn i den periode scorede seks gange. I en ellers fuldstændig lige 1.halvleg, hvor først Lemvig bragte sig foran med to mål, og Fredericia siden havde samme føring, endte 1.halvleg 14-14.

Efter pausen fortsatte et lige parløb og midtvejs stod der 21-21 på tavlen. Så kom de famøse 7 minutter, hvor Fredericia ikke scorede og desuden blev ramt af et par udvisninger. Efter 51 minutter stod der så 21-27. Så var den kamp afgjort og efter lidt målbytteri endte det 26-30.

- Vi stod dårligt og manglede redninger i første halvleg. Men Simon Gade spillede sig op i anden halvleg, og vi fik overhånden. Vi brændte lidt for mange chancer til sidst, men sådan er det, når man kan mærke, at sejren er hjemme, sagde LTH-træner Arne Damgaard efterfølgende til Folkebladet Lemvig.

Fredericia HK 1990: Rasmus Søby 6, Rune Andersen 4, Kasper Nielsen 4, Jakob Mikkelsen 4, Søren Emil Jochumsen 3, Jacob Lyhne Hansen 3, Niklas Andreasen 1, Marcus Rahbek 1

Lemvig-Thyborøn Håndbold: Mikkel Kjær Møller 7, Johann Gunnlaugsson 5, Jonas Gade Nielsen 4, Mads Thymann 3, Kasper Young Andersen 3, Søren Nørgaard 2, Niels Lindholt 2, Torben Sørensen 1, Stian Jørgensen 1, Simon Gade 1, Andreas Damgaard 1