Håndbold Nyheder

Direktør stopper i Randers HK

Kathrine Heindahl (#36), Randers HK, and Daniela Gustin (#11, right), Randers HK. EHF Cup group match between Randers HK and Nantes LA HB in Arena Randers, Randers, Denmark, 29.01.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.

Pressemeddelelse:

Randers HK’s direktør Jens Jørgen Andersen har opsagt sin stilling for at tiltræde andet job pr. 1. april.

Jens Jørgen Andersen har nu været i Randers HK i knap 3 år og har besluttet at prioritere lidt anderledes i sit liv fremadrettet.

Jens Jørgen Andersen har valgt, at prioritere familien og et job, der bedre kan forenes med familie og fritidsliv.

Jens Jørgen Andersen udtaler, at han har været glad for klubben, medarbejderne, alle de frivillige, og de gode kræfter, der er omkring klubben. Han vil uden tvivl komme til at savne både dem, og de oplevelser de sammen har skabt.

Jens Jørgen Andersen afleverer en klub, der er besat med dygtige, motiverede medarbejdere, og som fagligt er rustet til den store udviklingsopgave, der nu er sat i søen.

“Den blå trøje vil for altid betyde meget for mig, og jeg ønsker klubben og alle omkring den, held og lykke i fremtiden” udtaler Jens Jørgen Andersen.

Bestyrelsesformand Peter Møller Lassen oplyser, at Randers HK allerede nu er i gang med at jagte en afløser, og håber snart at have en løsning klar. Vi søger en profil med bred erfaring med salg og marketing på flere niveauer. En person med et stort netværk, og som også kan løse de mange ledelsesmæssige opgaver, der er i en professionel håndboldklub.

Jens Jørgen fratræder med udgangen af marts måned og indtil klubben har den rette kandidat på plads, løses de løbende opgaver herefter af bestyrelsen i Randers HK