Esben

Dobbelt op for U17 ved EM

Pressemeddelelse:

Danmarks unge damer overvandt fysiske Montenegro

I går vandt de over Holland med 11 kasser i premieren ved EM i Polen, og i dag skulle de rødhvide U17-piger så i kamp mod fysisk stærke Montenegro. Alle forventede en tæt kamp, men danskerne havde læst på lektien og var godt indstillet på deres modstander. Derfor kunne de gå fra banen efter slutfløjtet med en forholdsvis komfortabel sejr på 23-17.

”Som forventet prøvede Montenegro at matche os med fysisk og til tider urent spil kampen igennem. Men vi var ikke skræmte over deres spillestil og kørte på fra start. Vi førte 8-1 efter 12 minutter, så vi lagde rigtig stærkt ud og stod godt i et offensivt 6-0-forsvar”, sagde træner Flemming Tuborg Larsen efter kampen og fortsatte:

”I anden halvleg spillede vi til tider en smule for individuelt og manglede lidt af det flow, vi havde i første halvleg. Men i størstedelen af kampen spillede vi rigtig godt og Ida Vium stod igen fremragende. Også stor ros til Ronja Johansen, som satte fint tempo i spillet, og Celine Christiansen, som blev topscore med syv mål”, lød det videre fra træneren, der dog ikke allerede har tankerne på mellemrunden:

”Vi ved godt, at der er et arbejde, der skal gøres færdigt mod Frankrig på søndag. Men de to sejre giver da alt andet lige gode muligheder for at gå videre. Og så får holdet jo selvtillid og endnu mere overskud og tro på tingene, når de vinder, så det er kun positivt”, sluttede Flemming Tuborg Larsen.

Danmark spiller sidste puljekamp mod Frankrig på søndag kl. 15.

Målscorere: Celine Kristiansen 7, Sofie Flader 4, Ronja