Benjamin

Endnu en sejr ved Beach EM

Presse.

De danske damer tog dagens anden sejr ved EM i Beach Handball, da de her til aften bankede tyrkerne 2-0 efter en ulige kamp. Første halvleg blev en decideret massakre og endte hele 16-3, mens holdene nærmede sig en smule i anden halvleg, som endte 19-14 i dansk favør.

Vi spiller især godt forsvarsspil og i periode også fint angrebsspil. Det kan dog stadig blive bedre, men vi er naturligvis tilfredse og glade for dagens fire points”, lød meldingen fra træner Morten Holmen efter sejren.dhf-logotype

Mens damerne var på en overkommelig opgave, mødte herrerne anderledes hård modstand. De stod nemlig over for de forsvarende vicemestre fra Rusland, som er blandt favoritterne i årets turnering. Og selvom danskerne hang på, skulle russerne desværre vise sig at være for stor en mundfuld i dag. De vandt nemlig kampen 2-0 efter sejr på 19-14 i første halvleg og 17-15 anden halvleg:

”Vi spiller egentlig en fin kamp, men russerne er stærke, og det er langt hen af vejen svært at dæmme op for deres angrebsspil. Vi mangler også de sidste marginaler, især i anden halvleg, hvor vi med lidt held måske kunne have trukket kampen i Golden Goal”, konstaterede en ellers godt spillende Simon Elsborg og fortsatte:

Vi havde nok solgt dagen for en enkelt sejr på forhånd. Det er to rigtig stærke mandskaber, vi er oppe mod i dag, så det er vel alt i alt en godkendt med sejren over Spanien og et tæt opgør mod Rusland. Og så er der jo endnu en dag i  morgen”.

Morgendagen står på endnu to kampe, når damerne skal op mod Grækenland og Sverige, mens mændene møder Polen og Norge.