Jan Skjødt Østergaard Pedersen

FCM U18: "Vi spillede det bedste håndbold vi har spillet her efter jul"

Det er ikke kun seniorholdet der kan i FCM Håndbold.
FCM Håndbolds U18 piger er kommet flyvende fra start i U18ligaen her efter jul, hvor det er blevet tre sejre ud af tre mulige.

I søndags spillede de i Fælleden mod Skanderborg Håndbold og her blev det en storsejr på 25-18 efter at have været foran med 11-7 ved pausen.
I anden halvleg kom FCM Håndbold ud som lyn og torden og fik hurtigt oparbejdet en føring på 14-8. Hjemmeholdet formåede aldrig for alvor at svare tilbage og det blev i stedet en komfortabel sejr.

"Vi spillede det bedste håndbold vi har spillede her efter jul. Vi har en masse video på pigerne nu, og der er de virkelig skarpe ren taktisk. Med hvordan vi skal dække op, hvor og hvornår skal vi afslutte, de elementer viste pigerne i kampen mod Skanderborg", siger cheftræner for FCM U18 Allan Kjær til klubbens hjemmeside.

FCM Håndbold U18 ligger på førstepladsen med seks point - 2 flere end DUH Esbjerg, som dog har spillet en kamp færre.
Næste kamp for holdet er på fredag på hjemmebane mod bundproppen Fredericia HK 1990.