Håndbold Nyheder

Forlader Fábio Chiuffa KIF Kolding København?

Der er mange ting Danskere har en mening om… Poul Dissing, politik, sangtekster og ikke mindst KIF Kolding København. I øjeblikket suser blæsten på direktionsgangen i traditionsklubben, hvor Familien Boesen om nogen har travlt med at holde styr på lommeregner, harpiks og spillertrup. Nu løber rygter om klubbens Brasillianske landsholdsspiller, højrefløjen Fábio Chiuffa skulle være på vej til spansk håndbold i Ademar León skriver håndboldsitet hballtransfers.com.

I følge spanske medier skulle 28 årige Fábio Chiuffa være udset til at erstatte Nacho Huerta der ikke har fået forlænget sin kontrakt med den spanske klub. Ademar León råder i forvejen over Mario López i højre siden og bestyrelsen lukrerer nok på den usikre økonomiske situation i KIF Kolding København, og håber på, at kunne skaffe sig en international topspiller til den kommende sæson, ét år får dennes kontrakt udløber.

Fábio Chiuffa kom til KIF fra netop Spanien og klubben Metodista, São Bernardo i 2014. Han har scoret 246 mål for Brasillien i sine 110 landskampe, for hvem han deltog i VM i 2011, 2013 og 2015. Sidst vi så Chiuffa i aktion for sit land var på hjemmebane i Rio i 2016 ved De Olympiske Lege.

Se et udvalg af den Brasillianske landsholdsspiller flotte detaljer i artiklen her.