Kim Møller

Fredericia uddelte klø til Ajax

Fredericia med en storspillende Peter Nielsen fik oprejsning efter 2 nederlag.

Det startede helt lige. Fredericia bragte sig foran og Ajax udlignede, og sådan blev det ved de første 20 minutter til stillingen 10-9. Så tog Peter Nielsen fat og med 4 mål samt en assist var han manden der kunne sende Fredericia til pause med en 17-11 føring.

Føringen holdt i 2.halvleg, hvor Ajax aldrig var tæt på at komme tilbage i kampen. Halvvejs var stillingen 22-14 og til slut stod der 30-22 på tavlen. Ajax træner Torben Nielsen siger også efterfølgende til klubbens hjemmeside: - Det blev aldrig spændende, dertil var afstanden i dag for stor mellem os og Fredericia.

Fredericia HK 1990: Peter Nielsen 8, Andreas Madsen 5, Mikkel Christensen 4, Jakob Mikkelsen 3, Kasper Nielsen 3, Marcus Rahbek 3, Anders Munch 2, Rune Andersen 1, Jimmi Andersen 1

Ajax København: Jonatan Mollerup 4, Tobias Jørgensen 3, Oliver Pedersen 3, Rasmus Krogh 3, Kristian Kildelund 3, Mikkel Amdi 3, Adam Bucht 2, Morten Skou 1