Kim Møller

Fredericia vinder svingende opgør

Fredericia startede og sluttede bedst i Forum Horsens, da Horsens HH blev besejret.

Fredericia startede bedst mod et hjemmehold uden fart og efter 20 minutter var stillingen 5-10. Bare fire minutter senere stod der 10-10 på tavlen og alt var igen åbent. Pausestilling: 12-12.

Horsens fortsatte med at være det dominerende hold efter pausen, hvor de bragte sig foran 16-13. Fredericia fik udlignet ved 17-17, inden Horsens igen fik momentum, så der små 9 minutter før tid stod 22-19. Resten af kampen tabte hjemmeholdet 1-6 og dermed kampen 23-25.

- Mine spillere kiggede ikke så meget op på måltavlen som Horsens-spillerne, og det betød, at hjemmeholdets unge spillere blev nervøse. Sejren betyder, at vi stadig kan nå at komme med i play-off-kampene, sagde Fredericia træner Michael Jensen efterfølgende til Fredericia dagblad.

Horsens HK: Pernille Baungaard Lauritsen 7, Mette Brandt Nielsen 5, Märta Hedenquist 3, Janne Brandt Andersen 3, Kathrine Daugaard 2, Viktorija Murgovska 1, Sofie Fynbo Larsen 1, Cecilie Bekker 1

Fredericia HK 1990: Signe Ullstad 4, Mette Lassen 4, Anne Brinch-Nielsen 4, Romy Bachmann 3, Nadja Martinsen 3, Camilla Madsen 3, Maja Bech Hansen 2, Ida Skou Møller 2