Kim Møller

Frederikshavn deler med Lemvig-Thyborøn

Frederikshavn havde sejren på egne hænder, men måtte nøjes med et point.

Oprykkerne fra Frederikshavn overraskede endnu engang, da formstærke Lemvig-Thyborøn var på besøg. Holdene fulgtes pænt ad gennem første halvleg, havde begge deres føringer og ved pausen var det helt lige, 12-12. Midtvejs i 2.halvleg lykkedes det så Frederikshavn at slå et lille hul og bringe sig foran 17-14. Lemvig-Thyborøn fik igen kontakt ved 19-19 og alt var igen lige. Ved stillingen 22-21 brændte Frederikshavn et straffekast og med 1:35 igen (22-22) kom Frederikshavn i overtal, og havde også bolden til sidst, men fik ikke scoret og det hele endte 22-22.

- Jeg er dybt imponeret af spillerne og deres indstilling til kampen. Vi spiller lige op med et af rækkens bedste hold og er samtidig tæt på at tage begge point, selv om det uafgjorte resultat vel egentlig er et fair resultat set over hele kampen, sagde hjemmeholdets træner Thomas Rømer til Kanalfrederikshavn efter kampen.

Med pointet tog Frederikshavn et skridt mod direkte nedrykning. De har nu 11 point, mens HIK der ligger lige under stregen har 9. Frederikshavn er bedst indbyrdes mod HIK, som i dag spiller hjemme mod Skive.

Frederikshavn: Jacob Hessellund 6, Anders Nielsen 4, Anders Risdal 3, Sebastian Kanstrup 3, Mikael Fellov 2, Lasse Rask 2, Christian Jensen 2.

Lemvig-Thyborøn: Jonas Gade Nielsen 6, Johann Gunnlaugsson 5, Mads Thymann 3, Kasper Young Andersen 3, Jesper Kokholm 2, Niels Lindholdt 1, Stian Jørgensen 1, Andreas Damgaard 1.