Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Gode takter i Golden League-nederlag

Fra DHF:

DANMARK SPILLER UNGT OG I PERIODER HURTIGT OG FLOT HÅNDBOLD I FORÅRETS ANDEN GOLDEN LEAGUE-KAMP. DESVÆRRE BLIVER DET TIL ET NEDERLAG PÅ 30-34 MOD DE OLYMPISKE MESTRE.

Danskerne spiller i perioder godt op med et russisk hold i topform, men må lide et ærgerligt nederlag på 30-34 (15-18).

Sidst Danmark-Rusland mødte hinanden var til EM-slutrunden i december, hvor kampen endte helt lige med 26-26. Helt så lige var udgangspunktet til dagens kamp ikke, hvor Danmark gik på banen i et udviklingsperspektiv og med et ungt hold. For Rusland er det i forberedelserne til vigtige VM-kvalifikationskampe mod Polen lige rundt om hjørnet.

Kampen svinger og i perioder viser de unge danskere mod og flot spil. Flere danskere udmærker sig ikke kun med hurtige antrit, men også flere mål.

En af de helt store spillere i aftenens kamp er Line Haugsted, som i de første 20 minutter scorer fem af Danmarks første 10 mål. Haugsted ender på ni mål i kampen.

SE DE DANSKE MÅLSCORERE

Kommer godt igen

I anden halvleg ser det skidt ud for Danmark, som på et tidspunkt er bagud med hele 11 mål i stillingen 32-21. Herefter kommer Danmark stærkt igen, og formår at holde Rusland på to scoringer i resten af kampen, mens Line Haugsted og Stine Bodholt går forrest med to scoringer hver af i alt ni danske scoringer i slutspurten.

Også Mie Højlund spiller en stor kamp efter hun sad over i første kamp mod Frankrig. I de tre første angreb, Randers HK-spilleren er på banen ender med oplæg til mål, mål og straffe.

Mie Højlund sad over i Danmarks første kamp mod Frankrig.