Håndbold Nyheder

Håndboldfest i Søften når stjernerne kommer på besøg

Der er lagt op til en stor håndboldfest, når Sander Sagosen og resten af ligaholdet fra Aalborg Håndbold senere i dag spiller 5. runde i pokalturneringen, hvor 3. Divisionsholdet Team Favrskov tager i mod.

I dag bliver Søften klædt i grønt, når Aalborg Håndbold kommer på besøg i SKIC Søften Kultur- og Idrætscenter.
Klubbens ca. 400 ungdomsspillere kommer nemlig gratis ind, hvis de møder op i den grønne Team Favrskov-trøje, når der skal heppes på de lokale helte.

Siden der blev trukket lod til 5. Runde i Santander Cup, og det blev kendt at Team Favrskov skulle møde en af Danmarks pt. stærkeste hold, har der været meget stor interesse for kampen.
I kulisserne har der arbejdet en stor flok mennesker, for at skabe en fest i Søften. Der kan blandt andet nævnes, at der er VIP-arrangement med spisning inden kampen, hvor samtlige billetter blev revet væk på under 24 timer.

Team Favrskov-spillerne glæder sig til den store oplevelse det bliver at stå over for de store stjerner.
Aalborg Håndbold har lovet at stille i stærkeste opstilling, så må vi jo se om Aalborg kan bryde Team Favrskovs sejrsstime, der lyder på sejre i de sidste 7 kampe.

Team Favrskov ligger øjeblikkeligt på en femteplads i 3. division med 18 point efter 17 spillede runder og tager en stor bunke selvtillid med ind til kampen, da de i deres sidste kamp slog IK Skovbakken 2, som indtager førstepladsen i rækken.

Til aftenens kamp har Aalborg Håndbold lovet at skrive autografer efter kampen. Endvidere mødes de to mandskaber efter kampen til lidt mad og hvem ved om der måske kan falde et par tips af til spillerne fra Team Favrskov.

Kampen spilles i Søften Kultur- og Idrætscenter klokken 19.00.