Kim Møller

HC Odense øger spændingen i toppen

Med bare tre runder igen er 4 hold med i kapløbet om opykning til 1.division.

Det er vanvittigt tæt i toppen, efter at HC Odense besejrede HK Give i et sandt topopgør i 2.division pulje 2. Så tæt at hele 4 hold er med i kapløbet om oprykningen. HEI, der var tæt på at sende Ajax ned i 2.division for et år siden ser ud til, trods et halvt svært slutprogram at tage den direkte oprykning.

I går mødtes to af forfølgerne HK Give og HC Odense og den kamp vandt de fynske gæster 23-24. Efter 11-11 ved pausen øgede de stærke fynboer til 16-21, midtvejs i 2.halvleg. Give gik op i et aggresivt 3-2-1 forsvar og det vendte kampen, især fordi Odense også blev ramt af nogle udvisninger. Give havde muligheden for udligning i det sidste halve minut, men Simon Madsens afslutning i de døende sekunder blev reddet og Odense vandt.

- Vores største problem i dag er, at vi har meget svært ved at score. HC Odense dækker virkelig godt op i deres stærke 6-0 forsvar, og vi skal slide vildt hårdt for vores scoringer. Vi vidste godt, at dette var sådan Odense ville spille, men i dag magtede vi ikke at løse udfordringerne rent angrebsmæssigt i tilstrækkelig grad, siger Givetræner Bjørn Hessellund til Fredericia Dagblad efter kampen.