Stine

HCM: Diskuterbare kendelser blev afgørende

Fredag aften tabte HC Midtjylland med 27 - 24 til Skjern Håndbold i herrernes 888liga. HC Midtjylland er nu oppe på syv nederlag i træk i 888 Ligaen, men alligevel tager de ifølge klubbens hjemmeside rigtig mange positive elementer med videre til næste kamp. I store dele af kampen spillede de nemlig rigtig flot håndbold og kæmpede for hver en bold, men et velspillende Skjern-hold var for stor en mundfuld.

Ifølge HC Midtjyllands hjemmeside var Skjerns solide forsvar en af årsagerne til, at Skjern Håndbold løb med sejren. Desuden blev en række kendelser afgørende for kampens udfald skrives på HCM's hjemmeside:

"En række diskuterbare kendelser, heriblandt 3 udvisninger, hvor vi i en periode var reduceret til 4 mod 6, blev afgørende for kampens forløb. Skjern bringer sig i denne periode foran med 23-20, og den 3 måls føring formår vi ikke at hente trods en flot fight af drengene"

[caption id="attachment_36743" align="aligncenter" width="200"] Cheftræner for HCM Morten Secher[/caption]