Håndbold Nyheder

HCM på jagt efter vigtige point i Aarhus

Optaktsmeddelelse:

I kølvandet på gårdsdagens (lørdagens red.) nederlag til TTH Holstebro, er der nu endnu hårdere brug for en sejr i opgøret mod Aarhus Håndbold.

På søndag (i dag red.) skal vi en tur til Ceres Arena, hvor vi har brug for point, hvis vi skal holde os inde i kampen om en slutspilsplads. I vores seneste møde med Aarhus tilbage i november spillede vi uafgjort efter en meget tæt kamp, som bølgede frem og tilbage.

Vi må derfor forvente endnu et jævnbyrdig opgør mod et Aarhus hold, som i deres seneste kampe har leveret flotte resultater, om end det ikke blev til point på kontoen i deres seneste opgør mod  Bjerringbro/Silkeborg, hvor de tabte med bare ét mål.

Placeringsmæssigt er situationen den, at vi efter den seneste spillerunde stadig indtager 9. pladsen, da vores nærmeste konkurrenter ligeledes tabte deres opgør. Vi har derfor stadig hårdt brug for point, hvis slutspilspladsen skal i hus og drømmen om at spille med om de eftertragtede medajler skal realiseres.

Vi har endnu engang brug for alt den opbakning vi kan få, så drengene kan tage de to meget vigtige point med hjem til Herning.

Billedresultat for hc midtjylland