Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Helle Thomsen: "Det hele er noget lort"

Helle Thomsen og hendes hollandske tropper tabte deres åbningskamp ved EM med tre mål mod Tyskland.

Hollænderne kommer ellers planmæssigt fint fra start og førte undervejs i første halvleg med 11-6. Tyskerne slap dog aldrig rigtigt taget og var kun bagud med et enkelt mål ved pausen, 13-14.

I starten af anden halvleg scorede Team Esbjerg-profilen Estavana Polman tre mål i træk og bragte endnu engang Holland foran med fire mål.
Til sidst i kampen gik det helt galt for Helle Thomsens mandskab og hun måtte se tyskerne juble efter slutfløjtet efter en tysk sejr på 30-27.

"Man er jo mega skuffet lige nu og synes bare, det hele er noget lort. Det er ikke sjovt. Vi skulle have været smartere og slået bolden i jorden, da vi var foran med fem i første halvleg og med fire i begyndelsen af anden. Det er ikke nogen undskyldning for præstationen i dag. Vi skal spille bedre, for eller slår vi ikke Polen. Hvis vi vil noget her i turneringen, så skal vi vinde resten af kampene.
Vi mistede to vigtige point i dag.", sagde Helle Thomsen til TV2 Sport umiddelbart efter kampen.

Holland: Lois Abbingh 5, Cornelia Groot 5, Debbie Bont 4, Angela Malestein 3, Estavana Polman 3, Laura van der Heijden 2, Sanne van Olphen 2, Yvette Broch 2, Danick Snelder 1

Tyskland: Svenja Huber 7, Saskia Lang 4, Jenny Karolius 4, Anne Hubinger 4, Emily Bolk 4, Kim Naidziniavicius 2, Lone Fischer 2, Isabell Klein 1, Anna Loerper 1, Kerstin Wohlbold 1

[caption id="attachment_11154" align="alignnone" width="505"]Helle Thomsen Foto: Søren Tidemann Helle Thomsen Foto: Søren Tidemann[/caption]