Olesen og Jacobsen kampen spiller(K)

Pressemeddelelse:

RINGKØBING HÅNDBOLD – AJAX KØBENHAVN 25-22 (8-12)

Den blev alligevel lidt for stor – udfordringen med at tage r…. på Ringkøbing, men der er ingen, som med rimelighed kan sige, at vi ikke forsøgte.

Dagens første målsætning var ikke at give Ringkøbing lov til at sætte sig på kampen fra start, og det lykkedes. Det var faktisk Ajax, som sad på kampen i 1. halvleg – suverænt forsvarsspil, godt keeperspil, og der blev sluttet godt af over en bred kam, og ved pausen havde vi hentet 4 af de 8 kasser, som vi var bagud med.

Efter pausen satsede vi endnu mere, og så blev det lige en tand for meget. Vi begyndte at lave de fejl, som vi havde undgået i 1. halvleg, og Ringkøbing kom tilbage i kampen, og efter 20 min, var vi nede med 3 kasser, og så var ligaløbet ligesom kørt. Vi gik tilbage til den forsvarsformation, som havde fungeret fint i 1. halvleg, og de sidste 10 minutter gik lige o-p, så vi ender med at tabe 25-22.

Vi snakkede også inden kampen om at vi som minimum skulle ”dø med støvlerne på”. Det gjorde vi indiskutabelt, og vi synes faktisk, at vi fik vist, at vi trods dårlige skades odds overhovedet ikke var fejlcastet i oprykningsspillet. Vi rykkede ikke op, sådan er det – Ringkøbing var bedre over 2 kampe, men vi fik sat et flot punktum for en super sæson.

Ser man på de individuelle præstationer, så spillede Pernille Kristensen en god kamp i målet. Ida Olesen blev kåret som kampens spiller af os selv – efter en meget flot kamp både i forsvar og angreb. TV-seerne kårede Isabella Jacobsen som kampens spiller, rigtig flot at en U16 spiller går uimponeret ind og smider 4 kasser ind fra distancen. Amanda Dahl fik demonstreret, at selv om hun mangler lidt fysisk, så er der ikke noget galt med håndboldhjernen – Amanda spillede en rigtig god kamp.

Det er dog nødvendigt afslutningsvis at rose hele holdet for at gå 100% efter mulighederne. Der var ikke nok af dem til sidst, men vi var helt klart meget tættere på, end man synes om i Ringkøbing og omegn.

Dagens sidste gode nyhed var, at Mathilde Storgaard er blevet udtaget til U20 landsholdet, som skal til Rusland i næste uge – flot gået, Storgaard.