Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jakob Andreasen: "Det var kun sejren, der talte"

Silkeborg-Voel kunne i aftes sætte to point på kontoen, da de på hjemmebane i JYSK Arena vandt over TTH Holstebro.
Med sejren er silkeborgenserne på slutspilskurs, da de nu ligger på sjettepladsen, som er den sidste slutspilsgivende plads i Primo Tours Ligaen.

Kampen blev vundet med 34-30 efter pauseføring til gæsterne på 18-15.

Udeholdet kom buldrende fra start og fik fra start en føring på tre mål. Efter to minutter af første halvleg var føringen udbygget og stillingen var 16-8 til pigerne fra TTH Holstebro.
Hjemmeholdet fik dog bedre fat i den sidste halvdel af første halvleg og med få sekunder tilbage af halvlegen reducerede Rikke Iversen til pausestillingen 18-15 til TTH Holstebro.

I anden halvleg var hjemmeholdet bedst, hvor især spillerne Freja Cohrt, Trine Troelsen og Stephanie Andersen bød ind med stærkt spil.
Efter 60 spillede minutter kunne Silkeborg-Voel strække armene i vejret efter en sejr på 34-30.

"Det er altafgørede, at vi vinder. Det var kun sejren, der talte, og det hjalp måske lidt, at vi blevet presset derud, hvor der kun var en vej tilbage. Det var godt at se, at vi fik rettet ind, og pigerne genfandt troen på hinanden", siger Silkeborg-Voels cheftræner Jakob Andreasen til Midtjyllands Avis.

Pladsen til slutspillet kan sikres med en sejr i næste kamp - hvor Silkeborg-Voel på hjemmebane møder Jan Pytlicks Odense Håndbold.

Se kampens målscorere herunder:

Silkeborg-Voel KFUM: Trine Bach Troelsen 8, Louise Lyksborg 6, Stine Skogrand 6, Freja Cohrt 5, Rikke Iversen 5, Daniella Dragojevic 2, Sofie Bæk Andersen 2

TTH Holstebro: Sara Trier Hald 6, Mathilde Neesgaard 5, Annette Jensen 5, Pauline Bøgelund 4, Amalie Wichmann 3, Line Skak 3, Maja Eriksson 2, Line Hougaard 2

[caption id="attachment_36868" align="alignnone" width="503"] Rikke Iversen (#11), Silkeborg-Voel, venstre, og Stine Skogrand (#77), Silkeborg-Voel efter kampen i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Silkeborg-Voel KFUM og Randers HK i Jysk Arena, Silkeborg, Danmark, den 16.11.2016. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.[/caption]