Esben

Kampens spiller gik til Christina Wildbork

Fra Ajax:

Flot sejr i fantastisk kamp

Efter en uges koncentreret forberedelse til kamp lørdag eftermiddag er det fuldstændig uvirkeligt at være bagud med 2-9 efter 11 minutter – kørt på r.. og albuer baglæns af et Vendsyssel hold, som spillede fantastisk håndbold.

Når Ajax så 10 minutter senere fører 12-11 efter fuldstændigt at have overtaget styringen af kampen, så føles det hele meget bedre og meget mere virkeligt igen – tænk at man kan vende kamp så markant så hurtigt og at man kan få et hold 2 gear op på 2-3 angreb.

Når man så skal til pause efter at de sidste 9 minutter har været en åben og helt jævnbyrdig slagudveksling uden parader og 2 hold, som spiller superflot angrebshåndbold, ser man frem til lige at få lidt luft. Ajax var godt nok bagud med 18-19, men der kunne ske stort alt efter pausen.

2. halvleg startede, hvor 1. sluttede – fuld damp på begge kedler, og der blev scoret i begge ender, således at der efter 38 min. stod 23-23 på måltavlen. Det kunne stadig gå begge veje.

Herfra fik Ajax holdet dog rigtig godt styr på forsvaret, og med 10 minutter tilbage så det fint ud med en føring på 29-25, og de sidste 10 minutter blev cruiset hjem i fin stil, så det sluttede med en solid 34-28 sejr.

Overordnet set var kampen en af de bedste 1. divisionskampe, der er set meget længe, og dem, der blev væk, gik virkelig glip af et godt show. Vendsyssel spiller rigtig flot de første 40+ minutter, og selv om vi har overhånden de sidste 20 minutter, var der pres på os hele vejen til slut. Tak for kampen – det var sgu sjovt.

På Ajax holdet blev der budt ind angrebsmæssigt over en bred kam, og der blev scoret hele vejen rundt. Forsvarsmæssigt var vi udfordret længe, men da først Stine Frandsen og Lotte Vinsløv fik styr på midten, gik det vores vej. Hatten af for Stine Frandsen, hun er så sindssygt god i begge ender af banen. Cecilie Johansen fighter suverænt både angrebs- og forsvarsmæssigt, og vi er så glade for, at vi har 4 fløje, som alle spiller på højt niveau.

Kampens spiller gik dog til Christina Wildbork efter en fremragende kamp. 10 kasser, frispilninger til stregen, fint forsvars- og returløbsarbejde – det var en fornøjelse af følge, Wildbork.

Nu får vi en ny og spændende uge, som topper lørdag eftermiddag med en kamp i Bjerringbro. Mere følger.