untitledSilkeborg Voel 2 div. damer vandt weekendens opgør mod Sæby 26 - 26

Kan man over hovedet det ?

Efter min mening ja, men læs følgende kampbeskrivelse og se om du vil give mig ret.

Søndag eftermiddag tog Voel i mod Sæby HK i Voel hallen.

Sæby er en modstander der tidligere har givet Voel kamp til stregen. Så Voel bør være på tæerne fra start.

Voel starter ok, men efter få minutter har Sæby sat sig på kampen. Voel kikker håndbold, der bliver ikke tacklet og forsvaret ser på hvordan Sæby gang på gang score. Indstillingen til at kæmpe er simpelthen ikke til stede. Voel har masser af chancer for at følgen med Sæby og chancer for at trække fra, men de bliver misbrugt igen og igen. Efter 30 triste minutter er stillingen 12 - 15

Anden halvleg bliver 15 min. total rædsel på en håndboldbane. Sæby køre Voel totalt over og føre en overgang med 7-8 mål. Voel score ikke det de skal, de løber ikke retur, de tager ikke fra i forsvaret og de ligner i det hele taget et hold i opløsning. Med ca. 10 min. lyder det i mine øre som om Sæby er begyndt at kunne se sejren, og på det tidspunkt ville den have været aldeles fortjent. Men noget er ikke som Sæby gerne vil have det, de ser pludselige ud som om de er blevet bange for at vinde. Voel reducere igen og igen og knokler sig tilbage i kampen. Det resultere bla. andet i en alt for voldsom takling fra Sæby side af Voels højre fløj, hvilket kun gav Sæby en 2 min. udvisning. Det kunne godt takseres til mere i mine øjne, især da det var anden gang i kampen at fløjen blev voldsom tacklet i kontra løb. Voel griber en chance der ikke var tilstede for få minutter siden, og det gav pote. Med et minut tilbage er Voel i angreb, bolden ender ved Voels streg og Sæby begår et straffekast. Juliane Ostenfeldt bliver sat til at skyde og hun score i sikker stil til stillingen 26 - 26. Sæby får kampens sidste angreb, men godt forsvars spil sørge for at Sæby må nøjes med et frikast da tiden er gået. Og selvom det lykkes Sæby at kommer forbi Voels mur så står Caroline Okkels i målet sikkert i vejen for skuddet, hun sikre med sin redning slut resultatet 26 - 26.

Min påstand: Voel var helt væk i 45 min. af kampen, men en kamp vare 60 min. og hurra for det i går eftermiddags. Havde Voel været deres opgave voksen skulle det havde givet 2 points. Det var desværre ikke tilfældet, der blev taget alt for let på kampen. Forsætter dette er jeg bange for at det hedder 3 div. i næste sæson og det er holdet for godt til i mine øjne. Vågn nu op piger, i spiller altså i 2 div. og der skal lægges meget mere hjerte og sjæl i kampene for at de kan vindes. Jeg vil fremhæve 4 unge spillere som med deres indsats i gårdsdagens kamp var afgørende i mine øjne. Sara Sølvsten som blev taklet i gulvet 2 gange, respekt at du forsætter kampen efter den første tur i gulvet. Signe Georgi der lavede nogle gode mål i første halvleg. Marie Bach der bla. lavede den aflevering der sikrede straffekastet i de døende minutter af kampen. Og dagens Voel spiller som bla. sikrede Voel sejren på 26 - 26 nemlig Juliane Ostenfeldt. Og ja i mine øjne kan man godt vinde en uafgjort kamp.

Silkeborg Voels mål blev scoret af:  Juliane Ostenfeldt 7 (3), Signe Georgi 4, Christina Truelsen, Stine Aaen og Nanna Georgi 3, Sara Sølvsten og Kathrine Mikkelsen 2, Mai Rytter og Marie Bach 1 og redninger Caroline Okkels 6,  Randi Aalbæk 5.

Vurdering af hal: 3* (brugbar og hyggelig)

Vurdering af dommere: 3*↓(der manglede lidt)

Vurdering af publikum: 3*↑ (dejligt at høre støtten fra de ca. 50 Voligans da det gjaldt)