Stine

KIF Kolding København vil minimere tekniske fejl

I eftermiddag kl. 14.00 spilles den anden semifinale mellem KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

KIF Kolding København tabte det første opgør med et enkelt mål, men er særdeles optimistiske i forhold til at få den eftertragtede finaleplads. De kvalificerer sig til finalen med en sejr på to mål eller en et-måls sejr, men så afhænger det af, at cifrene bliver mindre end de 23-24, som det første semifinaleopgør endte med.

Rent taktisk har KIF Kolding København fokus på at minimere de tekniske fejl, som de mener var afgørende i den første semifinale. De skriver på klubbens hjemmeside

I kampen onsdag aften stod KIF’s forsvar langt hen ad vejen rigtig stærkt gennem det meste af de 60 minutter. Og KIF’erne spillede også afklaret og med stor tålmodighed i angrebsspillet i store dele af kampen. I den periode, hvor BSV’erne kom tilbage i kampen var det dels nogle tekniske fejl hos KIF’erne eller nogle lidt for dårlige afslutninger på BSV-keeper Søren Rasmussen, som var årsagen til, at BSV’erne fik flere nemme kontramål.

DM-semifinalen mellem KIF Kolding København og BSV fløjtes som nævnt i gang klokken 14.00 og sendes direkte på Tv2.

[caption id="attachment_30148" align="aligncenter" width="300"]Kan Lars Jørgensen og co. få en sejr i Silkeborg? ©Photo:A.Stollig Kan Lars Jørgensen og co. få en sejr i Silkeborg? ©Photo:A.Stollig[/caption]