Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Lars Rasmussen: "Forfærdeligt at vi ikke kunne slå Skanderborg"

Lars Rasmussens tropper fra Ringkøbing Håndbold spillede i aftes den sidste kamp i grundspillet, da de på hjemmebane mødte allerede nedrykkede Skanderborg Håndbold.

Det var to halvleg som var fuldstændig som nat og dag.

Holdene fulgtes egentlig pænt ad i de første 21 minutter af første halvleg, men i de sidste ni minutter gik hjemmeholdet helt i stå. Gæsterne fra Skanderborg Håndbold kunne derfor gå i omklædningsrummet med en komfortabel pauseføring på hele 15-8.

Ringkøbing Håndbold kom i løbet af anden halvleg nærmere og nærmere de grønklædte østjyder og det hele endte altså i remis, 24-24.

Se kampen i tal HER

Ringkøbing Håndbolds cheftræner, Lars Rasmussen, var bestemt ikke en tilfreds mand:

"Forfærdeligt at vi ikke kunne slå Skanderborg. Første halvleg - ja hvad skal jeg sige. Det var flovt", siger Lars Rasmussen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern efter kampen.

[caption id="attachment_25232" align="alignnone" width="505"] Lars Rasmussen.  (EVENTMEDIA/Søren T. Larsen).[/caption]