Kim Møller

Lemvig -Thyborøn vinder målfest

Lemvig-Thyborøn og HØJ Håndbold anses begge for outsidere til top 3. I dag var der klaseforskel på de 2 hold.

En lige kamp langt hen af vejen sluttede alt andet end lige, da et afbudsramt HØJ, der især savnede playmaker Kennet Olsen løb ind i en sand øretæve. Savnet af Olsen var dog ikke hovedproblemet, da han især har offensive kvaliteter og 29 mål i Lemvig er da godkendt. Det var i den anden ende at der var problemer, da der blev lukket 28 mål ind.

Med mindre end 10 minutter til pause var alt lige. Det var LTH der havde haft føringerne, men stillingen var 12-12. Et målmandskifte hos hjemmeholdet gjorde den store forskel. Ronnie Nicolaisen afløste Simon gade og ved pausen stod der 17-13.

I 2.halvleg blev det kun være for HØJ, og anført af Søren Nørgaard der scorede 13 gange, trak LTH fra og midtvejs i halvlegen førte hjemmeholdet med 11 mål, 30-19. Den føring holdt næsten, da der til slut stod 38-29 på tavlen.

Kampen i tal:

Lemvig-Thyborøn Håndbold: Søren Nørgaard 13, Jonas Gade Nielsen 6, Jesper Kokholm 4, Mads Paulsen 4, Mikkel Kjær Møller 4, Casper Christensen 2, Niels Lindholt 2, Mads Thymann 1, Johann Gunnlaugsson 1, Andreas Damgaard 1

HØJ Elite: Emil Bramming 7, Mark Schiøtte 6, Gustav Sejbak 4, Frederik Lynge Høyer 4, Danni Jørgensen 3, Kristoffer Jessen 2, Ludvig Langberg 1, Rune Hedevang 1, Jakob Stork 1