Håndbold Nyheder

Målmandstalent stopper i Odder Håndbold

Pressemeddelelse fra Odder Håndbold:

Målmandstalent søger nye græsgange Efter to år i den blå trøje har målmand Simon Sejr og Odder Håndbold valgt at stoppe samarbejdet efter indeværende sæson.

Med en højde på den gode side af to meter-mærket har han længe været vant til at dukke hovedet, når han stillede sig ind mellem stolperne og hev feberredninger op af lommen. Og det vil målmandstalentet Simon Sejr fortsat blive ved med, men fra næste sæson bliver det ikke længere buret i Spektrum Odder, at det 20-årige plankeværk skal vogte.

Efter to år har Sejr og Odder valgt at gå hver til sit. Hvilket også passer Simon Sejr fint, ”tiden er inde til at prøve noget nyt”, fortæller han.

– Odder har som min første seniorklub været springbrættet til i min seniorkarriere. I takt med, at jeg har udviklet mine kompetencer som målmand, har jeg samtidig udviklet min forståelse for håndbold. Jeg har været glad for at være i klubben, møde folkene omkring og alle dem, der er kommet og set vores kampe, som har haft en stor del i mine to fantastiske år i Odder. Men nogle gange kommer man til et punkt, hvor man må se fremad og søge nye veje. Det punkt er vi nået til nu, hvor Odder Håndbold og jeg skilles. Det skyldes på ingen måde uoverensstemmelser siger Simon Sejr.

Ligeledes udtaler Odder: I Odder Håndbold har vi været glade for, det kæmpe arbejde Simon har lagt i klubben. Hvor Simon har vist at man med hårdt arbejde, i det rigtige miljø udvikler sig. Vi ønsker Simon det bedste med sin håndbold fremtid, Udtaler Sportschef Lars Kronborg

Den 20-årige målmand kom til Odder fra Århus Håndbolds U18-hold, hvor han var med til at vinde DM-guld, ligesom Sejr ved flere lejligheder har repræsenteret det danske ungdomslandshold og var med da de kvalificerede sig til det kommende U21 VM i Algeriet der afvikles til sommer. Flere klubber har vist interesse for målmandstalentet, men hvor Simon Sejr fortsætter karrieren er endnu uvist.