Kim Møller

Mads Brandt: En meget koncentreret indsats

Frederikshavn og Odder ligger til at skulle spille om overlevelse i 1.division.

I går mødtes Frederikshavn, der med 3 point i de seneste to kampe, var på vej ind i en positiv stime, og Odder der havde tabt fire kampe i streg, men dog vist positive takter i den sidste kamp mod Nordsjællands ligaoprykkere.

Dermed var der en lille favoritværdighed til Frederikshavn, der da også var i teten de første minutter. Efter 10 minutter fik Odder et overtag, og efter små 20 minutter var stillingen 8-11 til Odder. Odder udbyggede til 11-16, inden Frederikshavn fik reduceret til pausestillingen 12-16.

Frederikshavn kom bedst ud efter pausen og fik kontakt ved 19-19. Frederikshavn nåede også at komme foran, men med 7 minutter igen førte Odder 26-27. Frederikshavn gik i stå, og det hele endte med en relativ sikker sejr til Odder på 27-33.

- Vi havde godt styr på Frederikshavn i første halvleg, men efter pausen ændrede dommerne linje, så ud af de første 12 minutter var vi undertal i otte. Det bragte Frederikshavn ind i kampen igen, men denne gang undlod spillerne at kigge op på måltavlen. Det var en meget koncentreret indsats, og med fem minutter igen viste vi forskellen og trak fra igen, siger Mads Brandt til Horsens Folkeblad.

Frederikshavn: Anders Risdal 6, Lasse Rask 5, Christian Lykke Jensen 4, Sebastian Kanstrup 3, Miki Larsen 3, Casper Holmen 2, Sebastian Andersen 2, Anders Nielsen 2

Odder: Mike Paulsen 8, Nikolaj Læsø 8, Ronnie Mathiasen 7, Martin Bisgaard 4, Mads-peter Poulsen 4, Rasmus B Larsen 1, Frederik Sass 1.