Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Martin Hjortshøj: "Vi tillader os at være glade for det ene point"

Randers HH spillede i aftes bundgyser, da de på udebane mødte TM Tønder.
Efter en pauseføring til udeholdet på 13-11 - endte kampen 21-21 og der er dermed status quo i bunden af 888Ligaen.

Se kampen i tal HER

I Randers HH-lejren var der skuffelse, efter at holdet havde sat en seksmålsføring over styr, men cheftræneren Martin Hjortshøj kunne stadig glæde sig over det ene point.

"På den ene side er jeg utrolig ærgerlig over, at vi med en føring på 13-19 ikke formår at komme her fra Tønder med begge point - og på den anden side er jeg meget glad for, at vi trods alt sikrer os 1 point på en svær udebane.
Efter en svær start på kampen, får vi succes defensivt - da vi forbereder os bedre i duellerne, indtager gunstigere placeringer og får defensiven gjort mere kompakt. Det resulterer i, at vi kunne straffe TM Tønder i omstillingen - og det gav os momentum indtil pausen.
Vores start på 2. halvleg var rigtig god - vi lykkedes godt offensivt med at få Tønders forsvar bredt ud, så mellemrummene mellem dem blev større - hvilket vores duelstærke bagspillere lukrerede på.
Men vi løb tør for kræfter - og manglede overskud i duellerne mod slutningen. Vi fik derfor ikke afviklet vores angreb godt nok, så vi kom ikke hjem i forsvaret med dem, vi gerne vil.
Afslutningen blev intens og spændende - og vi tillader os at være glade for det ene point"