Monika Kongsgaard demonstrerede rutine

Fra Ajax:

Ærgerligt pointtab i Bavne

Selv om det var søndag, gik det ikke helt, som præsten prædikede.

Ajax København tabte et point mod Skanderborg Håndbold efter en kamp, som var lige hele vejen, som kunne være gået til begge sider, men som Ajax et eller andet sted nok var tættest på at tabe; man var jo bagud stort set hele den afsluttende del af kampen.

Skanderborg kom bedst fra start, men fra 6-6 midt i 1. halvleg var det Ajax, som havde en lille overhånd, men ved halvleg var det hele lige med 9-9, efter en halvleg, som var forsvarsmæssigt godkendt, men hvor angrebsspillet hakkede lidt mere end godt er.

Efter pausen fortsatte kampen i det samme spor som i den sidste del af 1. halvleg – Ajax var lidt ovenpå, uden at der rigtig sket noget afgørende. Midt i halvlegen var Ajax for første gang på +2, og man havde chancen til at komme på +3. Var det sket, var kampen måske knækket, men faktum er, at det ikke skete, og Skanderborg kom tilbage, og holdet havde en mikroskopisk overhånd den sidste del af kampen.

Det endte dog lige, hvilket Ajax som sagt både kan le og græde over. Det er øv at smide et point, som man ikke burde have smidt, men når det som sagt kunne være gået galt, så må vi glæde os over det ene point.

På Skanderborg mandskabet stod Nicoline Berthelsen og Caroline Theil stærk i billedet med 6 mål hver, ligesom keeper Monika Kongsgaard demonstrerede rutine ved at redde de fleste lidt for mange halvskidte Ajax afslutninger.

Cecilie Johansen spillede en god kamp på Ajax stregen og blev topscorer med 6 kasser og et par tilkæmpede straffekast. Der var hele 2 comebacks på Ajax holdet. Charlotte Vinsløv vendte tilbage som stopklods i forsvaret, og efter en kort tilvænning gjorde Lotte en fin figur. Mie Vinter vendte tilbage til Ajax holdet efter en lang skadespause, da hun blev sendt på banen i slutningen af kampen. Mie fik lavet den sidste Ajax scoring til 21-21, så Mie gjorde en umiddelbar forskel.

Næste lørdag kl. 1500 venter en kamp i Bavne mod Roskilde Håndbold. Folk, som kender 1. div. Damer, ved at kampene mellem Ajax og Roskilde altid er spændende og dramatiske og helt klart værd at bruge en eftermiddag på. Har du ikke set denne klassiker før, så lyt til rygterne og kom forbi. Der bliver gang i den.