Stine

Morten Henriksen: " Vi har ikke slutspilsform"

Håndboldherrerne fra SønderjyskE  tabte onsdag aften med 28 - 32 til GOG i den hjemlige 888liga, og det var en kamp, hvor holdene dominerede en halvleg hver. SønderjyskE spillede en glimrende første halvleg og førte med 18 - 14 ved pausen. I anden halvleg var det GOG, som dominerede, og de kunne således også løbe med sejren. Cheftræner for SønderjyskE, Morten Henriksen, erkender, at forsvaret i anden halvleg ikke var godt nok for sønderjyderne. Han udtaler til Jydke Vestkysten efter kampen:

"Vi har en periode af anden halvleg, hvor vi mangler 15 procent. Vi dækker for højt, og det koster"

Det bliver nu mere end svært for SønderjyskE at nå slutspillet, og Morten Henriksen erkender dog også, at formen ikke er til slutspillet lige nu. Han siger:

"Vi kigger ikke længere på slutspillet. Vi vil selvfølgelig spille vores chance, men vi har ikke slutspilsform lige nu. Vi ville blive løbet over ende, som det ser ud nu. Og hvis vi kommer i slutspillet, holder vi en stor fest."

[caption id="attachment_36653" align="aligncenter" width="300"] Kamp i 888Ligaen 2016-2017 mellem SønderjyskE og TM Tønder i Skansen den 13.11.2016. Foto: A. Stollig[/caption]