Håndbold Nyheder

Nordsjælland Håndbold kan i dag sikre sig oprykning

Optaktsmeddelelse:

På søndag (idag red.) skal NH igen til Jylland. Denne gang gælder Odder i en kamp der kan vise sig at være kampen, hvor NH kan fejre oprykning til ligaen. Inden NH går på banen kender man resultatet af kampen mellem de 2 nærmeste rivaler, idet Skive og Ringsted møder hinanden fredag aften.  Uanset dette resultat skal NH dog have point i Odder for at være sikker.

Odder har senest mødt Otterup, hvor de tabte og er pt. i farezonen for at skulle spille  om nedrykning, så det er ganske givet et mandskab, der møder op med en masse af ressourcer og energi – og med et klart mål at vinde hjemmekampen – både af hensyn til at rykke op i stillingen, og ikke mindst at vinde over rækkens tophold.
Odder er et hold – som når de spiller op til deres toppræsentation vil være en svær modstander at slå. Odder var i sidste sæson var tæt på at rykke op i ligaen, idet de tabte knebent til Midtjylland i kvalkampene. I år har holdet dog ikke spillet op til samme niveau, og har heller ikke helt samme hold.

Da NH spillede mod Odder på hjemmebane i efteråret var det først inden for de sidste 10 minutter af kampen, at NH løb fra dem, og kampen endte med en sejr på 31 – 27.
NH stiller så vidt det vides op i stærkeste opstilling, som i de sidste kampe. I den sidste kamp var Nicolai Pedersen små skadet, men vi håber  han er fit for fight – så alle kan gå på banen, og yde deres bedste, og dermed hive de 2 point med hjem til Sjælland.