Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Nordsjællandsk pokal-eventyr slut

1.divisionsklubben Nordsjælland Håndbold spillede i aftes kvartfinale i Santander Cup mod ligaholdet fra Skjern Håndbold. Det jyske mandskab viste forskellen mellem divisions- og ligabold og vandt i sikker stil med 29-21 (18-11). Se kampen i tal HER

Skjern er dermed det første hold som er klar til semifinalerne ved Final4-stævnet i februar 2017.

Hjemme i Helsinge Hallen var hjemmeholdet ellers helt lige med Skjern til stillingen 5-5 - men så skruede vestjyderne tempoet op og trak fra til en føring på 11-5 og ved halvleg var stillingen 18-11 til Skjern.

I anden halvleg scorede Skjern de første fire mål og dermed var der resignation at spore i spillernes øjne fra Nordsjælland Håndbold.

Næste kvartfinale i pokalturneringen spilles i aften, hvor Aalborg Håndbold tager i mod GOG og de sidste to kvartfinaler spilles i morgen og torsdag. Onsdag aften drager Bjerringbro-Silkeborg til Skansen og gæster SønderjyskE og torsdag aften spiller Ribe-Esbjerg mod gæsterne fra KIF Kolding København.