Esben

Overraskelse ved første runde i Skjern Bank Cup

Pressemeddelelse:

Det nyoprykkede ligahold – Nykøbing Falster HK stod for en artig overraskelse, da de torsdag aften indledte deres deltagelse i Skjern Bank Cup. Efter et spændende opgør besejrede de Vejen EH med 26-25, og er nu klar til semifinalerne ved Skjern Bank Cup, som arrangeres af KFUMs Idrætsforbund.

SK Aarhus var også tæt på at overraske i deres kamp mod Randers HK. Der stod 26-26 efter ordinær spilletid, men i omkampen trak de forsvarende Skjern Bank Cup mestre det længste strå, og vandt kampen 32-28.

Det andet 1. divisionshold der deltager i årets cup, Ringkøbing Håndbold var også tæt på at overraske, men kræfterne slap op til sidst i opgøret mod Team Esbjerg. Håbløs bagud med 3-13 i midten af første halvleg fik vestjyderne kæmpet sig tilbage i kampen, og med fem minutter igen stod der 22-23 på tavlen, men her måtte de lyserøde slippe grebet, og favoritterne fra Esbjerg sikrede sig sejren med 25-23.

I den fjerde kamp, der blev spillet i KFUM Hallen i Kolding, var der knap så meget spænding. Her slog HC Odense – Skive FH med 38-30.

Lørdag spilles der semifinaler i Skjern Kulturcenter. I tabernes turnering mødes følgende: