Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Patrick Wiesmach: "Det blev en arbejdssejr"

Aalborg Håndbold gjorde en ende på Mors-Thy Håndbolds flotte stime, da de på hjemmebane i Gigantium vandt 28-25 (13-16).

Se kampen i tal HER

Hjemmeholdet kom planmæssigt foran 2-1 efter to minutter spillet, men derefter var det det gæstende hold som var i teten - især 7 mod 6-spillet voldte aalborgenserne store problemer.
Aalborg Håndbold var presset helt i bund i første halvleg og var bagud hele 13-7 efter tyve minutter.
Det lykkedes dog at få lidt mere fat i slutningen af halvlegen, hvilket gav lidt mere tro på tingene inden anden halvleg.

Anden halvleg var en særdeles tæt affære og først efter 51 minutters spil kom hjemmeholdet foran - en føring som holdt hele vejen hjem.

"Det blev en arbejdssejr. Mors-Thy spillede stærkt, og især deres syv mod seks spil virkede rigtig godt. Vi måtte bare forsøge at hænge på og håbe, at fejlene på et tidspunkt ville indfinde sig. Det skete heldigvis samtidig med, at vi i anden halvleg fik dem presset til nogle skud, hvor Mikael Aggefors fik bedre forudsætninger for at redde dem. Det var utrolig forløsende", siger Patrick Wiesmach til nordjyske.dk

Aalborg Håndbold kunne dermed sætte to point på kontoen og er nu snublende tæt på sejren i grundspillet.
Nordjyderne er fem point foran nærmeste forfølgere og der resterer kun fire kampe.