Kim Møller

Ponyhof Borhnsdorf skudt ud af pokalen

Forsvarspil var der ikke meget af da Ponyhof Bohrnsdorf tabte til Rækker Mølle.

Deres officielle navn er Jejsing U&IF, men i folkemunde går de under navnet Ponyhof Bohrnsdorf. De har hjemme i Tønderhal 1 og mens den anden hal i centret er kendt som "Helvede i syd", har Ponyhof opkaldt deres hal "Pferdehölle" (Hestehelvedet). Ponyhof har hverken Direktører, sportchef, formand eller noget. Nej her er man gået videre, her har man en præsident, og han bestemmer alt, ALT.

I aftes stod Jyllandserieholdet så over for Rækker Mølle i pokalen, som for et par sæsoner siden huserede i 1.division, men nu er at finde 2 rækker længere nede. Og lad det være sagt med det samme, det var ikke en stor forsvarskamp. Efter 15 minutter var stillingen 8-10. Præsidenten havde sent cheftræneren på banen, for i denne vigtige kamp, selv at stå for beslutningerne. Der blev forsøgt med keeperskift, men modstanderne fandt konstant huller og kunne lægge boldene i målets fire hjørner uden chance for keeperne. Ponyhof fandt også hullerne i modstandernes forsvar, men havde sværre ved at sende kuglen forbi keeperen. 14-21 ved pausen.

I 2.halvleg hentede Ponyhof hurtigt 3 mål og der kom mere nerve i kampen. efter 45 minutter var stillingen 25-31 og man sad egenligt med den tanke at hjemmeholdet burde have scoret mere, for chancer var der nok af. En dobbelt mandsopdækning var Ponyhofs sidste træk, men kampen endte med et nederlag på 34-39. En fin kamp, hvor det mest dramatiske hændte i 1.halvleg, da en Rækker Mølle spiller fik 2 minutter og begik en hævnakt da han skulle forlade banen. En hændelse til klokkeklart rødt kort, men dommerne havde ikke lyst til at straffe dette og hjemmeholdets bænk fik i stedet gult kort, således at udeholdet fik bolden.

Efter kampen var Europamesters udsendte så heldige at få selveste Præsidenten, også kaldt El Presi i tale og han var egenligt bedst tilfreds med holdets moral i 2.halvleg.

- Vi lukker jo for mange mål ind, men jeg er egentligt bedst tilfreds med den moral vi viser i 2.halvleg. Vi kommer rigtigt stærkt igen og skaber masser chancer, og når man scorer 34 mål, bør man vinde. Omvendt så taber man når man lukker 39 mål ind.