Stefan Holmager Larsen

Randers snød Odense for europæisk triumf

Håndboldkvinderne fra Randers HK er videre til 1/8-finalen i den europæiske turnering Cup Winners Cup. Det står klart efter holdet tidlig lørdag eftermiddag spillede uafgjort på udebane mod HC Odense i det rent danske opgør.

Fynboerne kom ellers godt fra start og på en forrygende første halvleg lignede det længe det orangeklædte hjemmehold, som skulle løbe med billetten til mere europæisk håndbold efter jul. Holdet var således foran med de påkrævede fire mål ved pausen.

Det var dog ikke noget, der slog kronjyderne ud af kurs, og Randers HK kom efter pausen stærkt igen takket være en solid defensiv, der blot tillod Odense at score 11 gange i kampens sidste 30 minutter. Det hjalp Randers til at komme tilbage i opgøret, og holdet havde endda også held til at nå helt op på uafgjort 28-28 inden haluret rundede en time.

Det uafgjorte resultat var således nok for Randers HK, efter holdet vandt det første møde med 30-26.

[caption id="attachment_17616" align="alignnone" width="556"]Jane Schumacher og Linn Gosse Foto: Eventmedia Jane Schumacher og Linn Gosse Foto: Eventmedia[/caption]