Kim Møller

Sikker sejr til U-20 drengene

Der er plads til forbedringer, men det var mere end rigeligt til at slå Holland.

Det var ikke fight der manglede fra Hollændernes side, og de kom da også godt ud af starthullerne og kunne bringe sig foran 2-4. Danmark fik dog hurtigt vendt op og ned på den stilling og bragte sig relativt hurtigt på 8-6.

Ved pausen førte Danmark 13-11 og det kunne have været være for Holland, hvis Danmark havde været skarpere i afslutningerne. Holland var nu heller ikke for skarpe, for da Danmark forsøgte sig med 7 mod 6 spillet, havde Holland adskillige afslutninger mod tomt mål, uden at score.

Hollands manglende fysik blev tydeligt i 2 halvleg og Danmark kom på 16-11 og 20-14. Danmark ramte en dårlig periode, det blev 20-16 og ved den stilling redder den Danske keeper, Simon Gade et straffekast og 2 friløbere.

Der blev igen taget fat igen, og de trætte Hollænder kunne ikke undgå et nederlag på 31-24. Morten Henriksen fik brugt hele bredden og alle er i gang ved EM.

[caption id="attachment_30791" align="alignnone" width="300"]En glad cheftræner for SønderjyskE ©Photo:A.Stollig En glad cheftræner for SønderjyskE ©Photo:A.Stollig[/caption]